Älvängens IK

Referat: Mossens BK - Älvängens IK

Seriepremiär mot ett på förhand tufft motstånd på bortaplan, ja det kunde helt klart funnits enklare uppgifter.
Känslan under träningar och träningsmatcherna är att det blivit en attitydsförändring till denna säsong i truppen.
Det finns en helt annan vilja att vinna dueller och vinna matcher. Sett över 90 minuter är det en klart rättvis seger även om det höll på att skita sig på slutet då Mossen tryckte på för fulla muggar. Men samtidigt skulle vi gjort både 3-1 och 4-1 i mitten av andra halvlek då vi först missar öppet mål och sen har en boll som dansar på mållinjen eller kanske rentav innanför den samma. Nu gäller det att ödmjukt jobba vidare och ta varje match på fullt allvar framöver.
De flesta spelarna i laget kvitterar ut höga betyg denna match och det är riktigt svårt att nämna några enskilda denna match.
Mossen drabbades oturligt nog av inte mindre än 3 skador under matchens gång och vi får hoppas att de snart är åter på planen igen. Mossen kommer garanterat finnas med i toppen när serien sammanfattas i Oktober vilket gör vår insats ännu bättre.

Mossens BK-ÄIK dam 1-2 (1-1)
1-1 Sofia Marainen
1-2 Amanda Gustavsson assist Sofia Larson
Varning: Vilma Winberg